GRATIS FOREDRAG PÅ NETT

Trening etter fødsel

Med Mona V, Elsness

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK
MELD DEG PÅ HER

Hva

har kroppen din egentlig vært igjennom av endringer og hvorfor er dette viktig når du velger øvelser? 

Når

kan du komme igang med ulike typer aktiviteter? Hva skal du se etter i kroppen din for å vite hva den er klar for? 

Lær hvordan

du kan starte med treningen på en smart og effektiv måte. Mental og fysisk trening for mamma. 

Velkommen til en ny verden

Etter svangerskap og fødsel har kroppen din gjennomgått fantastiske endringer. Dette foredraget handler ikke om å få kroppen tilbake. Men om å utnytte de fantastiske ressursene som ligger i kvinnekroppen slik at vi kan fortsette å utvikle oss. Økt styrke, fokusert tilstedeværelse i hverdagen og overskudd av energi er stikkord for oppskriften jeg gir deg i dette foredraget.

Du vil få servert fakta, forskning og erfaringer fra over 20 år i helse/treningsbransjen. Et viktig element i å trene seg opp etter fødsel er selvfølgelig å gjøre gode og effektive øvelser. Men verdens beste treningsprogram fungerer ikke om det ikke gjennomføres. Hverdagen som mamma gir ikke alltid like mye rom og tid til deg selv som du er vant til. Jeg heier på å gi hver enkelt muligheten til å legge opp trening slik som det passer for deg. Og du skal vite at små gode valg hver eneste dag fungerer også som en måte å bygge opp kroppen. La oss finne din måte å finne styrke, balanse og økt energi! 

Meld deg på foredrag

og få med deg nyttige verktøy og kunnskap for å trene deg opp etter fødsel. Kroppen etter fødsel er kroppen for resten av livet.

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.