KJERNE+STYRKE MAMMA

8 ukers tilrettelagt treningsprogram for deg som har født barn.

Opptrening av bekkenbunn og kjernemuskulatur.

Opptrening av hele kroppen slik at du kan kontrollere kjernen sammen med resten av kroppen i de aktivitetene du elsker å gjøre. 

Coaching, meditasjon og mindfulness for å rydde plass til trening i den nye hverdagen. Tren effektivt og med god samvittighet. 

JA JEG ER MED!

DETTE ER HVA DU FÅR I KURSET KJERNE+STYRKE MAMMA

Du blir sterk. Du får treningsrutiner som fungerer i hverdagen. Du erfarer hvordan du kan trene uten at det går ut over familielivet. Du kan prioritere deg selv med god samvittighet. Du lærer hvordan, slik at du kan bruke teknikkene i treningen videre. Du får økt energi og bedre humør.

 

 • Du kommer igang med trening etter fødsel med effektive øvelser og erfaren veiledning tilpasset deg.
 • Du sparer tid med korte, smart sammensatte økter som fungerer i hverdagen.
 • Du bruker 8 uker for å styrke kroppen og å få treningsrutiner som varer.
 • Med grundig instruksjon får du effekt og forståelse for øvelsene.
 • Les mer om hva kurset inneholder lenger ned på siden. 

ONLINE TRENING

Fleksibelt for deg. Du kan trene når du har mulighet, og har tilgang til veiledning når du trenger det. Du må velge at du vil starte, sammen skal vi finne ut av hvordan du skal gjennomføre. 

INDIVIDUELL VEILEDNING

I vår Facebookgruppe, og via e-mail underveis. Fordi ingen er like, og vi har mulighet for å tilpasse øvelsene til dine behov og erfaringer. 

KUNNSKAP OG TRYGGHET

Kurset er basert på forskning og klinisk erfaring, egenerfaring fra tre svangerskap og flere ulike opptreningssystem som er kombinert for å gi deg maksimal effekt av treningen.

HVEM ER KJERNE+STYRKE MAMMA FOR? 

Deg som vil komme raskt igang med trening etter fødsel. Du som fødte for en stund siden, men ikke har ikke trent opp bekkenbunn og kjernemuskulatur. Du som vil ha faste rutine, også for degselv i den nye hverdagen. Du som vil prioritere å komme i form og oppleve økt energi i hverdagen. Deg som har hatt plager i svangerskap/etter fødsel. Deg som vil forebygge de vanlige plagene kvinner opplever etter fødsel. Du som vil trene effektivt, med rask progresjon og kjenne resultater av treningen. Vil du ha en aktiv hverdag med familien, og funksjon til å gjøre de aktivitetene du elsker? Da er kurset for deg!

JEG MELDER MEG PÅ KURS, 3999,- FOR 8 UKER TRENING

Hva inneholder Kjerne+Styrke Mamma?

Alt innholdet i kurset blir gjort tilgjengelig for deg online. På den måten kan du trene når det passer for deg. Hver uke kommer nytt innhold i kursportalen, og vi er aktive i vår lukkede Facebookgruppe med ukentlige spørsmål/svarrunder, og spontane innspill. Motiverende, og nyttig.

 • UKE 1: Du tar med deg god holdning, riktig pusteteknikk og aktivisering av bekkenbunn/dyp kjerne inn i det første treningsprogrammet. Veiledning til å sette mål og lage en plan for gjennomføringen av treningen er en viktig del av denne uken. 
 • UKE 2: Du tar med deg kjerneaktiviteten fra første uke inn i det første styrkeprogrammet for hele kroppen. Foredrag om søvn, restitusjon og hvile står på planen, og du får en kort yogaøkt som du kan bruke for å løse opp i stram rygg, stive skuldre og sår nakke. 
 • UKE 3: Du får nye utfordringer for kjernemuskulaturen, og foredraget denne uken setter fokus på ernæring. 
 • UKE 4: Hele kroppen får kjørt seg i et nytt styrkeprogram, og vi intensiverer bekkenbunnstreningen med dypt fokus. Du blir støl på steder du hadde glemt du hadde.  
 • UKE 5: Denne uken får du utfordringer på kjernestyrken i nye posisjoner. Vi jobber også med mobilitet i et tøyningsprogram som gjør godt for stramme muskler. 
 • UKE 6: Når vi øker belastningen i det generelle styrkeprogrammet denne uken vil du kjenne på utfordringene, og rumpa får virkelig kjørt seg. Vil du jobbe med dypere fokus og avspenning er denne ukens guidede meditasjon et fantastisk verktøy. 
 • UKE 7: Det siste kjerneprogrammet gir deg ekte utfordringer med mulighet for progresjon. Dette kan du jobbe videre med etter kurset er over. Vi oppsummerer hva du har lært, og setter fokus på hvordan du kan bruke det videre. 
 • UKE 8: Siste program for hele kroppen tar deg gjennom baseøvelser som du kan trene videre med økende belastning. Dette kjenner du virkelig på kroppen! Vi setter nye mål, og planlegger treningen videre.
 • BONUS 1: Du får 6 videoer med nyttig info og øvelser når du melder deg på kurset. Dette er grunnleggende for kurset, og vil gi deg en kick-start på treningen.
 • BONUS 2: Tilgang til lukket Facebookgruppe etter kurset, med alle som har fullført kurset. Her kommer videre inspirasjon, vi kan fortsette å stille spørsmål og alle videoene med trening fra kurset ligger tilgjengelig for deg. Når jeg legger inn nytt innhold i kurset, vil dette bli gjort tilgjengelig for deg her. DU vil få alle oppdateringer også etter du er ferdig med kurset.
 • BONUS 3: Et treningsprogram med slynger for deg som vil teste ut variasjon i treningen etter kurset er over. 

 

 MØT KURSHOLDER MONA
I dette kurset får du kvalitet i innhold og en kursleder som har et mål: at du skal lykkes! I dette kurset får du oppbacking med bakgrunn i tusenvis av timer med erfaring for å hjelpe kvinner som deg å komme igang med trening etter fødsel. Jeg vet at jeg må bli kjent med deg, dine utfordringer og mål for å kunne coache deg til resultatene du ønsker. Mine kunder forteller meg at engasjementet jeg har i hver enkelt person er en viktig faktor for å holde seg motivert. Derfor bruker vi tid i kurset på å gå igjennom dine mål og utfordringer. Sammen finner vi løsninger på utfordringer som er der, eller oppstår underveis- slik at du lykkes.
 

BLI MED PÅ KJERNE+STYRKE MAMMA

Første treningsøkt ligger klar til deg allerede!

Dyktig kursleder og stolt holdning

Mona er utrolig dyktig og kurset er laget på en sånn måte at man forstår alle de vanskelige tingene! Du forstår hva du skal gjøre og får også knagger på hvorfor du skal gjøre det! Dette er ett kurs jeg vil anbefale til ALLE!! Verdt hver eneste krone! 

Har lært hvor utrolig mye holdning har å si!! Både for gjennomføring av programmer, for styrke, for å kunne løfte barna uten at ryggen streiker med en gang (og hvor tungt det faktisk er å løfte barna med riktig holdning uten å henge på korsryggen eller dytte magen utover) og for selvfølelsen! Sykt mye å si for selvfølelsen. Når jeg tar meg i det og retter opp holdningen, så føler jeg meg plutselig lettere til sinns, mer glad, penere, tynnere og generelt bedre.

Kroppen kjennes veldig bra! Jeg merker at jeg har gjort noe riktig og har kontakt på en annen måte enn før.

Mental og fysisk styrke. Over forventning på 8 uker.

Jeg husker jeg lurte på; kan man virkelig lære seg sååå mange øvelser på så få uker? Man får jo beskjed om å vente med trening etter fødsel, og gi deg god tid. Jeg tenkte at det nok ikke er mye å oppnå på 8 uker. Der tok jeg feil! 

Mentalt har jeg erfart hvor lite som skal til for å få energi. 20 min trim gir det overskuddet som trengs for en trivelig kveld heller enn å krype rett til køys. Tidligere har jeg vært opptatt av å trene optimalt, og brukt mye tid på å sette sammen et opplegg som skal være mest mulig effektivt. Men med dette kurset har jeg blitt bedre på å bare gjøre det. Istedet for å tenke og planlegge og finne den perfekte øvelsen for meg, har jeg bare gjennomført de ferdige øktene.

Fysisk har jeg blitt sterkere, og kjenner at jeg har en kjerne som funker og som kan løfte meg. Armene er også blitt sterkere. Ubehaget som var i lysken og symfysen er borte. Også smerten i høyre kne er borte. 
 
Viktigst er nok lærdommen om å koble på kjernen. Det bruker jeg hele tiden, hver gang jeg løfter, når jeg går og ammer og i grunn mange mange ganger daglig. Takk!

VANLIGE SPØRSMÅL OM KJERNE+STYRKE MAMMA

Les under for å finne svaret på de vanligste spørsmål om Kjerne+Styrke Mamma. Finner du ikke svaret på ditt spørsmål her, send meg gjerne en mail på post@femalewellness.no

 • Hvilken bakgrunn har du for å trene meg?

Jeg er utdannet osteopat, fysioterapeut, personlig trener og coach for trening i graviditet og etter fødsel. Jeg har jobbet i helse/treningsbransjen i over 20 år, og har fokusert min videreutdanning på kvinnehelse siden 2009. Siden da har jeg tatt ulike videreutdanninger i inn og utland relatert til behandling og trening, undervist terapeuter, instruktører og studenter, startet et tverrfaglig kvinnehelsesenter i Oslo og sett hundrevis av kvinner i klinisk praksis. Jeg brenner for at alle kvinner skal få tilgjengelig kunnskap, respekt for egne valg og mulighet til individuell oppfølging i svangerskap og etter fødsel. 

 • Hvordan fungerer det med trening online? 

Du får tilgang til kursportalen, der du hver uke får nytt materiale. Video av treningsøvelsene med forklaring, nedlastbart treningsprogram og en video av hele økten instruert. Du kan spille disse så ofte du vil for å trene med instruksjon hvis du ønsker. Her vil du også få ekstramaterialet levert som video eller nedlastbar pdf. I hele kursperioden har du tilgang til tilbakemeldinger på mail, og i vår private Facebookgruppe. Her har vi også oppsummerings spørsmål og svarrunder hver uke. Du kan trene når du vil og hvor du vil. 

 • Trenger jeg utstyr for å gjennomføre treningen?

Vi bruker egen kroppsvekt, treningsstrikk og matter i øvelsene. 

 • Hvilke garantier har jeg for at dette fungerer? 

Kurset er basert på siste forskning, og erfaringer fra klinisk praksis. Materialet vil oppdateres jevnlig, og alle som har tatt kurset tidligere får også tilgang til oppdatert kunnskap i vår Alumnigruppe, som du har tilgang til for alltid. Der ligger også videoene av treningsøktene hvis du vil fortsette å trene øvelsene etter de 8 ukene vi har sammen. Effekt av trening er avhengig av din gjennomføring og innsats. Jeg garanterer at innholdet i programmene gjør deg sterkere hvis du gjennomfører treningen. Jeg garanterer også at du har tilgang til oppfølging og eventuelle justeringer som du har behov for. Individuelle utfordringer vil bli tatt i betraktning, og du vil få informasjon om tiltak som jeg anbefaler ved spesielle utfordringer. 

 • Hvorfor har du med coaching og mental trening?

Fordi jeg vet at med bevisste valg og utforming av vaner vil du få enda bedre resultater. I den nye hverdagen som mamma er det mange som synes det er vanskelig å prioritere seg selv. Når vi går igjennom den mentale treningen og setter realistiske mål og legger plan for gjennomføring av dette holder vi hverandre ansvarlige for det ansvaret vi begge har for at dette kurset skal være effektivt for deg, og hva du vil oppnå. 

 • Hva kan jeg forvente av dette kurset?

Du kan forvente et gjennomarbeidet kursopplegg med gradvis progresjon, og oppføring av en erfaren kursholder underveis som ønsker at DU lykkes og får de resultatene du ønsker deg. 

 • Det er en stund siden jeg fødte barn, er dette kurset for meg da?

Hvis du ikke har gjennomført en opptrening etter fødsel passer dette for deg. Deltagere som har født så lenge som 23 år siden har gjennomført kurset med fantastiske resultater. 

 • Kan du garantere spesifikke resultater?

Jeg tror 100% på dette opplegget, og tilbakemeldingene du ser på denne siden er fra ekte mennesker som har gjort treningen og fått resultater. Vi vil bruke tid på å sette realistiske forventninger til hva du kan oppnå, og det er opp til deg å gjennomføre planen og treningen. Den innsatsen må du selv ta ansvar for. Jeg er her hele veien for å tilpasse og justere slik at du får maksimal effekt av den innsatsen du legger ned. 

 • Hva koster kurset?

Kurset med all oppfølging på nett/mail og bonusmaterialet koster 2999. 

 • Hva hvis noe skjer som gjør at jeg ikke kan fullføre kurset?

Det kan komme uforutsette utfordringer for oss alle. I disse situasjonene vil jeg alltid være tilstede for å gjøre modifikasjoner på programmet, og om det passer bedre for deg starter du opp igjen ved neste kursrunde. 

BLI MED PÅ KJERNE+STYRKE MAMMA

Første treningsøkt ligger klar til deg allerede!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.